Zi de foc pentru pompierii tulceni! 5 incendii printre care unul la Babadag

Autorul Articolului:
Zi de foc pentru pompierii tulceni! 5 incendii printre care unul la Babadag

În data de 02 august a.c., salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Babadag, au fost solicitati să intervină la un incendiu de vegetație uscată, produs pe raza orașului Babadag. 5 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă s-au deplasat de urgență la locul solicitării. A ars vegetație uscată, lăstăriș și gunoi menajer pe o suprafață de aproximativ 1000 mp. Cel mai probabil folosirea intenționată a sursei de aprindere, a fost cauza producerii incendiului.

**

În data de 02 august a.c., salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Babadag au fost solicitati să intervină la un incendiu, produs la un depozit de furaje, pe raza localității Vișina. Două echipaje de salvatori cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD s-au deplasat de urgență la locul solicitării. În sprijinul echipajelor, au intervenit un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, precum și membri ai SVSU Jurilovca cu o autocisternă. În urma evenimentului au ars aproximativ 2000 baloți de paie, 1000 baloți de mazăre, un tractor și o remorcă. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost fumatul în locuri neprotejate corespunzător.

În ultimele 24 de ore, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, au participat la un număr de 17, după cum urmează:

– 10 cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave;

– o intervenție în sprijinul echipajului SAJ Ialomița, pentru preluarea unei persoane cu probleme de sănătate;

– 5 incendii:

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO