Un copil de 11 ani şi o femeie au ajuns la spital, după ce au fost implicați într-un accident rutier petrecut pe DN22, în apropiere de Babadag!

Autorul Articolului:
Un copil de 11 ani şi o femeie au ajuns la spital, după ce au fost implicați într-un accident rutier petrecut pe DN22, în apropiere de Babadag!

Din primele verificări a reieșit că, o femeie de 48 de ani din Tulcea, în timp ce conducea un auto din direcția Constanța către Tulcea, la km.202+200 metri, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui copil de 11 ani, pasager în auto. Aceștia au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

„La fața locului s-au deplasat salvatorii Stației de Pompieri Babadag, cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea. Pompierii, cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, i-au extras pe cei doi, aceștia fiind preluați de către echipajele SAJ și transportați la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Tulcea.

Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor și cauzelor producerii accidentului, informează IPJ Tulcea.

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO