Tâlhari de mici! - 3 minori au fost reținuți 24 de ore după ce au tâlhărit un bărbat în plină noapte!

Autorul Articolului:
Tâlhari de mici! - 3 minori au fost reținuți 24 de ore după ce au tâlhărit un bărbat în plină noapte!

În cursul zilei de ieri 25 august, trei minori din Babadag, cu vârste de 15 şi 16 ani, au fost reţinuţi de către oamenii legii pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Aceştia, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, au atacat un bărbat în plină stradă, l-au bătut, după care i-au furat telefonul, abandonându-l pe bărbat, inconştient pe caldarâm, fără să le pese dacă acesta a păţit ceva sau măcar dacă mai este în viaţă.

Cei trei minori au fost identificați şi aduşi la audieri, iar în cursul zilei de ieri au fost reţinuţi în baza unui mandat de reţinere pentru 24 de ore
Astăzi, cei trei, vor fi prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 29-30 de zile.
 

Comunicat al IPJ Tulcea:


Reținuți pentru tâlhărie calificată
În cursul nopții de 24/25 august a.c., polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat din Babadag a fost agresat de persoane necunoscute, pe strada Păcii din localitate.
În urma sesizării, polițiștii au identificat cele 3 persoane implicate, stabilind faptul că în urma agresiunilor față de bărbatul în cauză, aceștia i-ar fi sustras telefonul mobil.
Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Tâlhărie calificată” și a fost dispusă pe bază de ordonanță reținerea pentru 24 de ore a celor 3 persoane, care au fost introduse la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Tulcea, urmând ca în cursul zilei de azi-26 august a.c., să fie prezentați instanței de judecată.
Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului.

 

Citeşte şi: Ce a spus instanța în privința celor 3

Precizări!

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO