Site-ul Pro România atacat de hackeri„Domnule dottore nu poţi să spui că eşti corect”

La momentul postării acestui articol, site-ul Pro România era încă "spart,,

Autorul Articolului:
Site-ul Pro România atacat de hackeri„Domnule dottore nu poţi să spui că eşti corect”

Site-ul partidului Pro România se pare că a fost atacat de hackeri, care îi reproşează fostului premier că nu a declarat toate cheltuielile din timpul campaniei electorale. Formaţiunea politică condusă de Victor Ponta a confirmat atacul şi a anunţat că activitatea online a fost mutată temporar pe o altă adresă.

„Important! Ne-am mutat, temporar, pe www.proromaniaonline.ro, ca urmare a atacului cibernetic de astăzi. Vă mulţumim pentru susţinere! Suntem şi rămânem PRO România!”, potrivit mesajului postat pe pagina oficială de Facebook a partidului.

Mai exact, la o căutare pe Google după termenul “Pro România”, se poate observa că pagina principală a site-ului partidului a fost înlocuită cu un mesaj pe fond roşu, în care hackerii îl acuză pe fostul premier că nu este “corect”.

„Site închis! Domnule dottore Ponta Victor Viorel, nu poţi să spui că eşti corect cât timp distribui în campania electorală 40.000 (patruzecimii) de geci şi nu le declari la Autoritatea Electorală Permanentă”, susţine mesajul care apare pe pagina originală a site-ului Pro România.

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO