Procurorii încă nu s-au hotărât ce să facă în cazul scandalului de sâmbătă seară!

Un grup de mai multe persoane aflați la o petrecere într-un imobil din Babadag în după amiaza de 6 februarie, s-au luat la bătaie, iar cuțitele au lovit în stânga și în dreapta. Bilanțul, un mort, doi răniți grav și nici un arestat.

Autorul Articolului:
Procurorii încă nu s-au hotărât ce să facă în cazul scandalului de sâmbătă seară!

Un bărbat de 40 de ani a murit pe loc, iar alți doi au fost grav răniți în urma loviturilor de cuțit împărțite în stânga și în dreapta în după amiaza zilei de 6 februarie într-un imobil de pe strada 1 Decembrie 1918 din Babadag.

Victimele au fost transportate la spital, iar la fața locului au fost prezenți luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea și jandarmi din cadrul IJJ Tulcea din cadrul patrulei de intervenție și echipa de intervenție de la Tulcea pentru a se evita izbucnirea unui nou scandal.

Ancheta a fost preluată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea. Potrivit acestora, în data de 8 februarie, încă nu s-a dispus nici o măsură în acest dosar, ancheta încă fiind în desfășurare, relatează FocusPress.Ro

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO