Primarul comunei Casimcea implicat intr-un accident rutier!

Autorul Articolului:
Primarul comunei Casimcea implicat intr-un accident rutier!

UPDATE: 

„În cursul zilei de azi, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 222 E, între două autoturisme. Din primele verificări, a reieșit că un bărbat de 75 de ani din localitatea Cerbu, în timp ce conducea un autoturism din direcția Casimcea-Sarighiol de Deal, la intersecția cu DC24, a virat la stânga, intrând în coliziune cu un alt autovehicul condus de un bărbat de 62 de ani din localitatea Casimcea.
În urma accidentului, a rezultat rănirea bărbatului de 62 de ani, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Galați, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Ambii conducători posedau premise de conducere valabile și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.
Cercetările continua în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.” – transmite Biroul de presă al IPJ Tulcea

---

Gheorghe Țilincă, primarul comunei Casimcea a fost implicat astăzi într-un accident rutier in zona localității Sarighiol de Deal, in timp ce se afla la volanul unui autoturism.

„Era conștient, a fost preluat de un elicopter SMURD si transportat la Galați pentru mai multe investigații” a declarat directorul Serviciului de Ambulanță Tulcea, dr. Ali Salah Kilo.

Sursa:

Ziarul de Tulcea

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO