Premieră! Proba teroretică de obţinere a permisului şi pentru persoane cu dizabilităţi la Tulcea

Autorul Articolului:
Premieră! Proba teroretică de obţinere a permisului şi pentru persoane cu dizabilităţi la Tulcea

Pentru prima dată de când există Serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului Județului Tulcea persoanele cu dizabilităţi pot susţine proba teoretică (sala – n.n.) şi la Tulcea, nu doar la Galaţi ca până acum. La parterul clădirii a fost amenajat un loc special şi adusă o staţie de testare teoretică

“Potrivit legislaţiei, persoanele cu dizabilităţi pot susţine proble teoretice şi practice în vederea obţinerii prmisului de conducere auto nu doar în localitatea de domiciliu sau reşedinţă ci, prin excepţie, şi în localitatea în care urmează şcoala de şoferi. Până azi, la Tulcea nu a fost posibilă testarea teoretică a persoanelor cu handicap însă cu sprijinul Direcţiei, al Instituţiei Prefectului şi mai ales al colegilor de la Serviciul Paşapoarte am adus o staţie de testare la parterul clădirii şi a dat primele testări” a declarat Tiberiu Nan.

Felicitări celor testaţi vineri care din cinci au obţinut punctajul necesar nu mai puţin de patru dintre ei, o dovadă că marea lor majoritate au citit şi şi-au însuşit legislaţia rutieră.

Testarea teoretică a persoanelor cu dizabilităţi se face doar o dată pe lună prin programarea cursanţilor de către Şcoala de şoferi Sabiliuc Auto iar chiar de săptămână viitoare cei mai curajoşi dintre cei care au trecut proba teoretică se pot înscrie la proba practică (oraşul – n.n.). Succes!

Citește știrea întreaga pe: InfoTulcea.Ro

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO