Pompierii caută un copil dispărut pe Dunăre, în zona plajei Nufăru!

Autorul Articolului:
Pompierii caută un copil dispărut pe Dunăre, în zona plajei Nufăru!

Update 07.06.2021

Pompierii tulceni au recuperat în seara zilei de miercuri, 7 iulie, trupul adolescentului de 15 ani, din Nufăru, care în urmă cu o zi a fost dat dispărut după ce a intrat să se scalde în Dunăre.

„În jurul orei 19.15, misiunea de căutare a persoanei dispărute în Dunăre, pe raza localității Nufăru, s-a încheiat. Băiatul în vârstă de 15 ani a fost găsit la aproximativ 50 de metri în aval, la circa opt metri adâncime și la 30 de metri de mal, față de locul producerii nefericitului eveniment. Echipajul specializat de căutare din mediul acvatic a recuperat trupul neînsuflețit, ulterior predat organelor abilitate”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea.

Ştirea iniţială:

În jurul orei 15:05, prin apel la 112, a fost solicitat sprijinul pompierilor întrucât pe raza localității Nufăru, o persoană de sex masculin este posibil dispărută.

Din informațiile primite de la apelant, se pare ca un băiat de aproximativ 15 de ani, ce se afla la scăldat, a intrat în Dunăre și nu a mai ieșit.

La locul indicat s-au deplasat de urgență 9 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o ambarcațiune tip IB 5, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță Smurd, SVSU Nufăru, precum și o ambulanță tip B2 de la SAJ Tulcea.

Cercetările privind circumstanțele dispariției sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.

Misiunea este în dinamică.
ISU Tulcea

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO