PNL aniversează 146 de ani de la înfiinţare!

Partidul Naţional Liberal va aniversa, luni, în judeţul Argeş, împlinirea a 146 de ani de la înfiinţare

Autorul Articolului:
PNL aniversează 146 de ani de la înfiinţare!
Foto: Agerpres.ro

Ceremoniile, la care vor participa preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi reprezentanţii conducerii partidului, vor avea loc la Muzeul Naţional ''I. C. Brătianu'', din localitatea argeşeană Ştefăneşti.

Cu această ocazie, se va aduce un omagiu familiei Brătianu, prin depunerea de coroane de flori la Capela Brătienilor.

Totodată, pe platoul din faţa Vilei Florica, este programat un eveniment de aniversare a 146 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal şi de evocare a 200 de ani de la naşterea marelui om politic Ion C. Brătianu.

În program figurează şi vizitarea Muzeului Naţional Brătianu şi a expoziţiei temporare Ion C. Brătianu, din interiorul muzeului.

Deputatul George Şişcu a transmis pe pagina sa de Facebook:

 

Astăzi, România împlinește 146 de liberalism – la data de 24 mai 1875 se înființa Partidul Naţional Liberal! Suntem singurul partid istoric de pe scena politică națională care nu doar că își cinstește memoria și înaintașii, dar care are privilegiul de a fi principalul partid politic al României în acest moment, în jurul căruia s-a constituit Guvernarea. De la înființarea sa, partidul Brătienilor a avut vocația modernizării și a reformării societății românești. Și astăzi, fie că a fost vorba despre preluarea guvernării după dezastrul lăsat de guvernările pesediste, fie de a traversa România prin cea mai mare criză sanitară a generației noastre, PNL nu s-a ferit să își asume responsabilitatea. La mulți ani, PNL! La mulți ani, colegi liberali!
DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO