UPDATE: Pescarul a fost găsit în viată! - Pescar dispărut pe Lacul Golovița

UPDATE 09:55 >> Un pescar ce s-a rătăcit în zona Lacului Golovița/ Sinoe a fost salvat de pompierii tulceni după ce și-a petrecut toată noaptea pe o barcă în zona. El a fost găsit în stare fizică bună și nu a necesitat îngrijiri medicale. Acesta a fost găsit în zona Lacului Sinoe în apropiere de Canalul 5 și din fericire, nu necesită îngrijiri medicale. ISU Tulcea

Autorul Articolului:
UPDATE: Pescarul a fost găsit în viată! - Pescar dispărut pe Lacul Golovița

Ieri seara în jurul orei 19:40, prin apel la 112, salvatorii ISU Delta au fost solicitați să intervna pentru căutarea unei persoane posibil dispărute cu barca, în zona Lacului Golovița / Sinoe.

S-au deplasat către zona indicată 5 subofițeri, cu o autospecială de primă comandă și intervenție și o barcă RIB de la Stația de Pompieri Babadag, precum și SVSU Jurilovca cu o ambarcațiune.

Din primele informații, doi pescari au plecat cu 2 bărci la pescuit, iar după ce au terminat de pescuit, unul a plecat înainte, urmând să fie ajuns de celălalt din urmă. Urmând traseul prestabilit cel de doilea nu a mai reușit să-l găsească pe cel plecat înainte și nici barca acestuia.

Forțele de intervenție au plecat în căutare de la Jurilovca și au continuat pe Lacul Golovița și Canalul 5, ce face legătura cu Lacul Sinoe.

De asemenea, zona a fost survolată de către elicopterul SMURD Constanța, sosit în sprijin.

Operațiunile de căutare au fost oprite la lăsarea întunericului, în jurul orei 21:30.

Căutările sunt reluate în această dimineață.

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO