Permisele nu mai sunt la modă! Șoferi fără permis, depistați la volan pe drumurile Tulcene

Autorul Articolului:
Permisele nu mai sunt la modă! Șoferi fără permis, depistați la volan pe drumurile Tulcene
Imagine cu rol ilustrativ

La data de 16 mai a.c., polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Stejaru și Baia, au identificat în trafic o femeie de 30 de ani din municipiul Constanța în timp ce conducea un auto pe DN22 E87, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”.

La data de 16 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea, au identificat un tânăr de 18 ani, în timp ce conducea un auto pe strada Grădinarilor din municipiu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

La data de 16 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 de Poliție Rurală Măcin, au identificat un bărbat de 24 de ani din Cerna, în timp ce conducea un auto pe strada Eternității din aceeași localitate, având permisul de conducere suspendat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Conducerea unui vehicul cu permisul de conducere suspendat”.

COMUNICAT: IPJ TULCEA

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO