Organizația locală PNL Babadag: ''Ziua Naţională a României este prilej de mare bucurie pentru toţi românii!,,

Autorul Articolului:
Organizația locală PNL Babadag: ''Ziua Naţională a României este prilej de mare bucurie pentru toţi românii!,,
Foto: Organizația locală PNL Babadag

Stimați cetățeni, 

    Ziua Naţională a României este prilej de mare bucurie pentru toţi românii. Astăzi, la Monumentul Eroilor din Parcul Central a avut loc evenimentul ceremonial religios, depunerea de coroane și parada militară dedicată zilei de 1 Decembrie. 

    În această zi ne aducem aminte de valorile şi idealurile pentru care au militat înaintaşii noştri și dorinţa de libertate, de autodeterminare, de a ne aduna pe toţi românii sub un singur steag.  

    Considerăm că Marea Unire trebuie să fie în conștiința poporului român și a fiecărui cetățean în parte momentul aniversar cel mai important. Avem datoria să ne raportăm la Unirea din 1918 ca la un simbol al solidarității naționale și al ideii că proiectele mărețe se pot realiza prin unitate și determinare. 

    Pentru că ne recunoaştem istoria, pentru că ne respectăm tradiţiile şi strămoşii, pentru că ne venerăm eroii, vom demonstra lumii că poporul român nu piere şi va dăinui pe acest pământ binecuvântat de Dumnezeu.  

    În cinstea acestei comemorări au fost depuse coroane din partea Primariei de către Viceprimarul Petrică Tănase, din partea consilierilor locali PNL au depus Topală Marinică, Cernea Elena, Stuparu Veronica, Florin Cotoc, Preda Madalin, iar din partea Parlamentului, a depus o coroana de flori domnul Deputat George Șișcu. 

La mulți ani, România! 
La mulți ani, români! 

Cu stimă și considerație, 
ORGANIZAȚIA LOCALĂ PNL BABADAG

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO