O organizație PSD își face campanie pe seama coronavirusului: împarte spirt și săpun

Autorul Articolului:
O organizație PSD își face campanie pe seama coronavirusului: împarte spirt și săpun

Organizația PSD Lumina, din județul Constanța, își face campanie pe seama crizei coronavirusului. Pe pagina de Facebook a organizației au apărut mai multe fotografii cu zeci de sticle de spirt și săpun, în sediul de partid, însoțite de un mesaj cu iz electoral.

Reprezentanții PSD Lumina au transmis că au cumpărat sute de astfel de articole din magazine pentru a le împărți celor care nu au reușit să își cumpere. PSD Lumina a golit mai multe magazine de dezinfectanți și săpunuri, în condițiile în care lumea găsește cu greu astfel de produse.

Pe fiecare sticlă de spirt și săpun este trecut numele șefului PSD Lumina, alături de un mesaj electoral.Postarea integrală de pe pagina de Facebook „PSD Lumina”:

„PSD este singurul partid care intelege gravitatea momentelor pe care le parcurgem. Fiecare trebuie sa actioneze pentru ca numai impreuna putem trece peste aceste clipe dificile.
PSD Lumina, organizatie condusa de Dumitru CHIRU, merge mai departe si ofera tuturor cetatenilor care din diferite motive au ramas fara dezinfectanti sau sapun, aceste articole necesare.
Am cumparat sute de astfel de articole si le vom distribui tuturor celor ce au nevoie pentru ca NOUA CHIAR NE PASA si suntem, indifferent de momentele pe care le parcurgem, alaturi de CETATENI, alaturi de LUMINA”.

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO