O nouă generație de pușcași marini în Regimentul 307 Infanterie Marină

Autorul Articolului:
O nouă generație de pușcași marini în Regimentul 307 Infanterie Marină
Foto: Facebook/Regimentul 307 Infanterie Marină

O nouă serie de soldați profesioniști a finalizat programul de formare profesională, moment precedat atât de o selecție riguroasă, cât și de un modul de instrucție realizat la sediul Regimentului 307 Infanterie Marină ”HERACLEEA” de la BABADAG. În cele numai patru luni, ei au fost angajați în cadrul programului de formare inițială, desfășurând activitățile de instrucție individuală şi colectivă în facilitățile Regimentului 307 Infanterie Marină ”HERACLEEA”, sub atenta îndrumare a instructorilor.

Pe lângă instrucția militară generală și specifică, cei mai tineri dintre pușcașii marini au fost orientați și îndrumați în cultura și ethos-ul infanteriei marine și au fost implicați în toate activitățile administrative caracteristice unității de infanterie marină.

            Aceștia au fost întâmpinați cu căldură de către comanda regimentului și de către viitorii colegi, care i-au asigurat de întregul sprijin pentru o integrare rapidă, în ceea ce privește acomodarea la specificul unității, misiunilor și exercițiilor. La încheierea ceremoniei, au fost adresate felicitări celor mai tineri pușcași marini pentru rezultatele obținute și pentru modul exemplar în care au înfruntat greutățile specifice programului de instrucție; de asemenea comanda unității a adresat felicitări către familiile pușcașilor marini pentru sprijinul moral acordat, în demersul lor de a îmbrățișa cariera militară. 
           Ceremonia a avut loc într-un cadru restrâns, respectând toate măsurile și restricțiile specifice privind prevenirea pandemiei de COVID-19,  dispuse la nivelul Forțelor Navale.

Text: sold. Ana-Maria PETOLESCU - Sursă: Regimentul 307 Infanterie Marină (Facebook)

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO