O groapă de gunoi din Babadag se transformă în spațiu verde!

Autorul Articolului:
O groapă de gunoi din Babadag se transformă în spațiu verde!

"La inițiativa doamnei Rotaru Georgeta și a cetățenilor de pe strada V. Alecsandri, împreună cu dl Viceprimar Petrică Tănase, de profesie dr. ing. în silvicultură și cu echipa pe care o conduce și coordonează, din cadrul Primăriei Babadag, s-a reușit transformarea gropii de gunoi aflată la capătul strazii, într-o zonă verde prin plantarea unui nr. de 600 de puieți forestieri (stejar, salcâm, păr pădureț, frasin și sălcioară).

Această acțiune a fost susținută de către dl primar Georgian Caraman precum și de consilierii locali și județeni ai organizației Babadag, asigurând din indemnizația de consilier, materialul forestier.

Ne bucurăm să vedem că există băbăieni cu inițiative de acest fel, ne bucurăm să vedem că le pasă, că se implică în crearea unui mediu cât mai plăcut în interiorul orașului nostru.

Va încurajăm dragi băbăieni, ca de fiecare dată când considerați că ceva util și necesar poate fi realizat, să nu ezitați a ne aduce la cunoștință. Doar împreună putem crea un mediu curat și sănătos." anunță Primăria Babadag, printr-o postare pe Facebook.

"Având în vedere faptul că deja a devenit o tradiție ca membrii Organizației PNL Babadag să realizeze anual acțiuni ca cea prezentată mai sus, vă informăm că la începutul lunii aprilie va avea loc acțiunea de plantare de puieți ornamentali și trandafiri în centrul orașului, materialul săditor fiind asigurat din indemnizația consilierilor PNL Babadag.

Pe această cale vă invităm în număr cât cat mai mare la susținerea și finalizarea acestei inițiative. Detalii despre acțiune intr-o postare viitoare! Multumim tuturor pentru participare și implicare!

Cu stimă și considerație - ORGANIZAȚIA LOCALĂ PNL BABADAG"

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO