Mihai Huleni a fost reales Vicepreşedinte a CJ Tulcea!

Autorul Articolului:
Mihai Huleni a fost reales Vicepreşedinte a CJ Tulcea!

A fost un vot strâns la desemnarea vicepreşedintelui CJ Tulcea, cu 16 voturi pentru şi 15 împotrivă, noul vicepreşedinte este Mihai Huleni.

"Vreau să mulţumesc tuturor colegilor pentru vot şi colegilor de la PSD, chiar dacă nu m-au votat, le mulţumesc şi lor. Ei, de fapt, au făcut un lucru, ne-au făcut pe noi, pe cei de la PNL şi pe cei de la PMP, ne-au făcut să fim mai uniţi şi le mulţumesc pentru asta. Sper că şi de acum încolo să putem colabora pentru judeţul nostru. Asta avem de gând – să putem colabora eficient pentru judeţ"

a declarat vicepreşedintele CJ Tulcea Mihai Huleni

Consilierul județean Alexandru Dan Munteanu (PSD) a atras atenția asupra faptului că hotărârea de numire a lui Mihai Huleni în funcție nr. 18/22 martie 2021 a fost atacată de prefect fiind suspendată, termen de judecată fiind stabilit în septembrie.

 

“Această hotărâre este supendată, dar validă. În Legea contenciosului administrativ este un articol 14, alin. 5, care zice aşa: că în ipoteza în care se emite un nou act administrativ cu acelaşi conţinut ca hotărârea suspendată, acea hotărâre este suspendată de drept”

, a declarat consilierul județean Alexandru Dan Munteanu.

 

Grupul PNL a replicat arătând că Mihai Huleni a demisionat din funcția de vicepreședinte al CJ Tulcea în aprilie 2021.

---

FELICITĂRI ŞI MULTĂ PUTERE DE MUNCĂ!

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO