UPDATE: Copil lovit de o maşină în oraş!

Conform sursei citate, copilul traversa strada prin loc nepermis. Din primele verificări s-a stabilit că băiatul alerga înpreună cu fratele său pe trotuar iar la un moment dat a sărit în stradă.

Autorul Articolului:
UPDATE: Copil lovit de o maşină în oraş!

În această după-amiază, în apropierea unei spălătorii din Babadag ("Parmac") a avut loc un accident de circulație, victimă, din primele informații, fiind un minor. Acesta se afla împreună cu fratele său și a fost lovit de un SUV cu numere de București. Șoferul a încercat să evite, și a intrat într-un stâlp.

Poliția se află la fața locului pentru a cerceta împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier, din primele informații copilul se află în stare stabilă şi a fost transportat la spital, prezentându-se cu un hematom si o fractură de glezna

UPDATE 17:48

În cursul zilei de azi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Babadag, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident între un auto condus de un barbat de 26 de ani din București și un pieton (băiat) de 11 ani din Babadag, care se angajase în traversarea străzii. 
În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului. 
Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. 
În cauză a fost întocmit dosar penal și în continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.
IPJ Tulcea

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO