Încet dar sigur, România devine Groapa de Gunoi a lumii!

PESTE 400 TONE DE GUNOAIE AU INTRAT ÎN ȚARĂ ÎN ULTIMELE ZILE !

Autorul Articolului:
Încet dar sigur, România devine Groapa de Gunoi a lumii!

Curg în fiecare zi informările cu alte și alte transporturi de gunoi, deșeuri și cine știe ce alte resturi nefolositoare ce trebuie aruncate undeva…iar destinația este România. Pare că țara asta a noastră nu are altceva mai bun de făcut decât să importe gunoaiele lumii. Garda de coastă, Poliția de Frontieră, Garda de mediu opresc în fiecare zi transporturi serioase de deșeuri, dar nu asta rezolvă problema. Este nevoie de implicare totală a tuturor celor responsabili pentru că lucrurile merg din rău în mai rău(!) Și iată doar câteva exemple, scrie DobrogeaNews.Ro

În data de 17.06.2021, în urma unor activități informativ-operative desfăşurate, polițiștii de frontieră, în cooperare cu lucrători vamali și comisari din cadrul Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Constanța, au descoperit patru containere cu cauciuc nevulcanizat, care urmau sa fie exportate în Thailanda, de o firmă de pe raza judeţului Olt care efectua activități de export.

În urma verificărilor suplimentare, echipa de control a constatat că în containere se aflau încărcate de fapt 110 tone de deşeuri de cauciuc,  marfă care nu corespunde cu datele declarate și cuprinse în documentele folosite la autoritatea vamală.

 

Poliţiştii de frontieră au descoperit, în data de 16 Iunie 2021, în urma unor controale efectuate asupra a trei ansambluri rutiere, cantitatea de 33.160 kilograme deșeuri din materiale textile, sticlă și aluminiu, din Bulgaria pentru care șoferii nu au putut prezenta documente de transfer conform prevederile legale în vigoare.

*În cursul zilei de 16 Iunie 2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au efectuat, împreună cu reprezentanţii Gărzii de Mediu, pe sensul de intrare în ţară, controale specifice asupra a patru autocamioane în care au constatat faptul că se afla cantitatea 62.420 de kilograme deșeuri, din aluminiu sau polistiren. Deșeurile au fost încărcate din Bulgaria și Grecia și aveau ca destinație societăți comerciale din municipiul București.

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO