Foto-Video: Efectele ploilor din judetul Tulcea au fācut prăpăd!

Câteva zeci de gospodării din judeţul Tulcea au fost afectate de precipitaţiile abundente înregistrate duminică şi 7 kilometri de drumuri au devenit impracticabili în oraşul Isaccea, a declarat pentru AGERPRES prefectul Marcel Ivanov

Autorul Articolului:
Foto-Video: Efectele ploilor din judetul Tulcea au fācut prăpăd!
Cod portocaliu, 20 iunie, ora 10:00 – 21 iunie, ora 02:00 În Moldova, Dobrogea, nordul și estul Munteniei și estul Transilvaniei vor fi averse abundente, descărcări electrice și izolat vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 40...50 l/mp și pe arii restrânse 60...80 l/mp.

 

„În satul I. C. Brătianu, 30 de curţi ale unor gospodării au fost inundate şi 12 case au fost afectate. În oraşul Isaccea, avem opt gospodării inundate şi 7 kilometri de drumuri sunt impracticabili.

 

În satul Nifon nu se mai ajunge decât dinspre Luncaviţa, din cauză că podul dintre Nifon şi Hamcearca, aflat în lucru, a fost afectat de inundaţii. Un camion a fost luat de apă, în apropiere de Teliţa, dar şoferul nu a avut probleme”

, a menţionat prefectul Ivanov.

 

Foto: ISU Tulcea

Pompierii intervin în casele afectate din satul I. C. Brătianu.

Duminică dimineaţă, ploile abundente au provocat o alunecare de teren care a blocat Drumul Naţional 22, între localităţile Luncaviţa şi Văcăreni, timp de aproape o oră.Sursa foto: Facebook

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO