Două surori dispărute în zona Portului Isaccea, la malul Dunării - Copii sunt căutați de autorități

Autorul Articolului:
Două surori dispărute în zona Portului Isaccea, la malul Dunării - Copii sunt căutați de autorități

UPDATE 22.06.2021

Aseară,.operațiunile de căutare a celor două minore dispărute s-au sistat în jurul orei 21 40.

Structurile din cadrul ISU Tulcea și ISU Brăila organizează la această oră activități specifice în vederea reluării misiunii de căutare în mediu acvatic în zona respectivă.
Forțe și mijloace alocate:
ISU Tulcea - 8 subofițeri ( 2 scafandri), cu o autospecială de transport scafandri, o ambarcațiune de căutare salvare (SAR), o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD;
ISU Brăila - 3 subofițeri ( scafandri), cu o autospecială de transport scafandri.

O fetiță de 11 ani a alunecat și a căzut în apă, în zona portului Isaccea iar sora ei mai mare a intrat după ea pentru a o scoate la mal și nu au mai fost văzute. Acum, autoritățile le caută cu scafandri, bărci și un elicopter SMURD de la Galați.

În jurul orei orei 16:10, prin apel la 112, am fost solicitați să intervenim pentru căutarea a două fetițe, surori( aproximativ 11 și 12 ani) posibil dispărute, în zona portului din orașul Isaccea.

S-au deplasat la locul solicitării 7 subofițeri, cu o autospecială transport scafandri, o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Tulcea, precum și un echipaj SAJ Tulcea tip B2. De asemenea, a fost solicitat sprijinul unui echipaj aeromedical de la SMURD Galați.

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO