Comunicat IPJ Tulcea: Amenzi de peste 100.000 de lei aplicate astăzi de polițiștii de la Rutieră

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea, în cooperare cu Poliția Orașului Babadag și Secția 3 Poliție Rurală Baia, au desfășurat vineri, 30 iulie, o acțiune pe linia respectării regimului legal de viteză pe DN 22D, Ciucurova – Caugagia – 2 Cantoane.

Autorul Articolului:
Comunicat IPJ Tulcea: Amenzi de peste 100.000 de lei aplicate astăzi de polițiștii de la Rutieră
Foto cu rol ilustrativ

În cursul zilei de azi, 30 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea, în cooperare cu Poliția Orașului Babadag și Secția 3 Poliție Rurală Baia, au desfășurat o acțiune pe linia respectării regimului legal de viteză pe DN22D, Ciucurova-Caugagia-2 Cantoane.
În cadrul acțiunii,  au fost aplicate 88 de sancțiuni contravenționale, din care 79 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
Totodată, aparatul radar din dotarea polițiștilor, a înregistrat cea mai mare viteză in localitate-122 km/ora; iar în afara localității, cea mai mare viteză înregistrată a fost de 172 km/oră. 
De asemenea, polițiștii au reținut 14 permise de conducere.
În continuare, polițiștii sunt prezenți pe raza întregului județ, în vederea supravegherii traficului rutier și a prevenirii accidentelor rutiere de orice fel.
IPJ Tulcea

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO