Circulație restricționată pe DJ 222 deoarece în poligonul Babadag se execută trageri cu muniție de război

Autorul Articolului:
Circulație restricționată pe DJ 222 deoarece în poligonul Babadag se execută trageri cu muniție de război
Foto: DefenseRomania.Ro

În poligonul Babadag, situat între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara, pe DJ222, în perioada 25-27 mai, între orele 08. 00-23.00, se execută trageri cu muniție de război, ziua și noaptea conform adresei Ministerului Apărării Naționale – Unitatea Militară 02025 Babadag

Circulația pe DJ222 între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara va fi restricționată prin amplasarea a două bariere, iar tragerile se vor executa fără întrerupere pe interval de 60 de minute cu pauze de 15 minute între ele pentru descongestionarea traficului rutier.

Pentru rezolvarea unor situații de urgență, se va lua legatura în mod obligatoriu cu Centrul secundar de Pregătire pentru luptă Babadag la numerele de telefon 0240/562805: 0745736741.


În vederea respectării măsurilor de siguranță a tragerilor, pentru buna desfășurare a activităților în perioada și la intervalele orare mai sus menționate, recomandăm să se folosească ca ruta alternativă de circulație între localitatea Babadag și localitatea Sălcioara ruta: BABADAG – DN 22- localitatea CEAMURLIA DE JOS – localitatea JURILOVCA – DJ222- localitatea SĂLCIOARA (și retur).

Nerespectarea recomandărilor prezentate mai sus poate duce la consecințe grave de care Unitatea Militară nu se face răspunzatoare.

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO