Buletin informativ ISU Tulcea

Autorul Articolului:
Buletin informativ ISU Tulcea
Foto: ISU Tulcea - BULETIN INFORMATIV

În ultimele 24 de ore, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, au participat la un număr de 11 misiuni, după cum urmează:

- 7 cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave;

- 2 misiuni de asigurare măsuri PSI pe timpul desfășurării manifestărilor cultural-artistice dedicate Zilelor municipiului Tulcea;

- 2 incendii:

În data de 14 august a.c., salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Babadag au fost solicitati să intervină la un incendiu produs pe raza localității Ceamurlia de Jos. 6 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă s-au deplasat de urgență la locul solicitării.

Incendiu a fost lichidat după aproximativ 30 de minute, la ora 11:50. În urma evenimentului au ars aproximativ 100 mp de vegetație uscată și gunoi menajer dintr-o remorcă dezafectată, fiind salvate 2 adăposturi de animale, utilaje agricole și casele de locuit din apropiere. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost foc deschis în spații deschise.

În după-amiaza zilei de 14 august a.c., salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit pe raza municipiului Tulcea. În urma evenimentului, a ars un container de plastic pentru colectarea gunoiului menajer. Cel mai probabil incendiul s-a produs în urma unui foc deschis în spații deschise. Foarte important! Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea solicită cetățenilor anunțarea tuturor situațiilor care pot pune în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112!

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO