Bărbat cu probleme de sănătate, bătut și umilit de mai mulţi copii, pe stradă

Autorul Articolului:
Bărbat cu probleme de sănătate, bătut și umilit de mai mulţi copii, pe stradă

Un bărbat cu probleme de sănătate din Mahmudia a fost luat la bătaie pe stradă şi umilit de un grup de copii din localitate, aparent fără vreun motiv.

Scandalul a avut loc în localitatea Mahmudia din judeţul Tulcea. Bărbatul mergea liniştit pe stradă în momentul în care un grup de tineri au început să se ia de el şi să îl umilească. Şi pentru că nu era de ajuns, la un moment dat tinerii au început să dea în el şi să îl târâie pe şosea, scrie Observator News.

Ba mai mult, aceştia au ţinut să imortalizeze momentul şi s-au filmat în momentul în care îl umileau pe bătrân. Imaginile violente au ajuns între timp şi pe reţelele de socializare şi au stârnit un val de reacţii negative din partea internauţilor.

 

Ce spun reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului

În Mahmudia şi noi avem un mic centru de plasament şi mă temeam să nu fie cumva copiii noştri implicaţi. Dar nu sunt. Am contactat Poliţia, cu rugămintea să cerceteze în primă instanţă, o să vedem ce sprijin avem şi din partea lor. Noi oricum o să trimitem un echipaj acolo, pentru că tinerii trebuie identificaţi şi vom face demersurile necesare pentru a îi integra într-un program de recuperare. Măcar o discuţie cu psihologii noştri trebuie să aibă, pentru că ceea ce amvăzut este greu de acceptat”, a declarat Gabriel Marinov, director DGASPC Tulcea pentru Observator News.

Directorul precizează pentru sursa citată că a citit comentariile făcute la postarea respectivă, iar unul dintre părinţi se şi scuză, spunând că deşi i-a dat o educaţie foarte bună copilului, era şi copilul său printre cei care participau la neplăcutul episod.

O să luăm legătura şi cu părinţii şi vom vedea cum e mai bine să procedăm. Să vedem dacă persoana vârstincă va dori să depună şi o plângere”, precizează Gabriel Marinov pentru Observator News.

Ce spun polițiștii

Având în vedere imaginile apărute în cursul zilei de astăzi-13 mai a.c., pe o rețea de socializare, în cadrul cărora se observă că mai mulți minori ar fi agresat un bărbat pe raza localității Mahmudia, județul Tulcea, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea, precizează următoarele: Polițiștii tulceni s-au sesizat din oficiu, deschizând un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Loviri sau alte violențe”, care urmează a fi înaintat cu propunere corespunzătoare către unitatea de Parchet competentă. În acest sens, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări, stabilind identitatea persoanei agresate, ca fiind un bărbat de 34 de ani din localitatea Mahmudia, totodată stabilind și identitatea celor 4 minori implicați, cu vârste cuprinse între 11 și 13 ani. În continuare se efectuează verificări, în vederea stabilirii tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului”, transmit poliţiştii tulceni, citați de Observator News.

Sursa captură foto: Facebook Irina Gabriela

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO