Accident rutier cu două victime pe DN 22A, provocat de un șofer începător

Autorul Articolului:
Accident rutier cu două victime pe DN 22A, provocat de un șofer începător
Foto: ISU DELTA TULCEA

În jurul orei 08:40, militarii ISU Delta Tulcea au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe DN 22A în apropierea localității Topolog, în care a fost implicat un autoturism

La fața locului s-au deplasat 9 subofițeri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Babadag, precum și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea, care au constatat că în urma evenimentului au rezultat două victime.

Potrivit ISU Delta Tulcea, acestea erau conștiente și cooperante,  neîncarcerate, au primit primul ajutor calificat la fața locului, ulterior au refuzat transportul la spital.

Pe parbrizul mașinii implicate în accident se vede că este aplicat semnul de începător, ceea ce indică faptul că șoferul avea permis de conducere de mai puțin de un an de zile.

”Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, fiind deconectate bornele bateriei de la autoturism.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.”, a precizat Nicolae Botezatu, purtător de cuvânt al ISU Delta Tulcea.

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO