Accident mortal intre Topolog şi Saraiu - Au intervenit şi pompierii Stației Babadag pentru descarcerarea victimelor!

Autorul Articolului:
Accident mortal intre Topolog şi Saraiu - Au intervenit şi pompierii Stației Babadag pentru descarcerarea victimelor!

În dimineața zilei de 25.09.2021, polițiștii tulceni au fost sesizați despre producerea unui accident rutier în afara localității Topolog, județul Tulcea.

Ajunși la fata locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 54 ani din Tulcea în timp ce conducea un autoturism în afara localității Topolog, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 54 ani din comuna Casimcea, iar, în urma coliziunii, primul automobil s-a răsturnat în afara carosabilului.

Din accident au rezultat decesul unui pasager și rănirea celorlalte două persoane din primul autoturism.

Ambii conducători auto posedau permis de conducere și niciunul dintre aceștia nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului, informează IPJ Tulcea.

Stația de pompieri Babadag a fost solicitată să intervină pentru descarcerarea victimei unui accident rutier produs pe DN 22A între localitățile Topolog și Saraiu.

Evenimentul a fost anunțat în jurul orei 07:35. Pentru gestionarea situației de urgență, la locul solicitării s-au deplasat 8 pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, două echipaje SAJ și elicopterul SMURD Constanța.

În accident a fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, dintre care una încarcerată.

Salvatorii au acționat de urgență pentru extragerea unei femei, în vârstă de 54 ani, aceasta fiind preluată de elicopterul SMURD și transportată la spital cu multiple traumatisme.

Unul dintre conducătorii auto a fost preluat de către un echipaj SAJ și transportat la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate, iar celălat a fost monitorizat la fața locului, refuzând transportul la spital.

Din nefericire, pentru a patra persoană găsită în stop cardio respirator, o femeie în vârstă de 49 de ani, după efectuarea manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul de către echipajul SAJ.
Pompierii au mai asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, prin deconectarea bornelor bateriei unuia din autoturisme.
Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Comunicat: ISU "Delta" Tulcea & IPJ Tulcea

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO