Accident mortal cu fugă de la locul faptei în municipiul Tulcea!

Autorul Articolului:
Accident mortal cu fugă de la locul faptei în municipiul Tulcea!

Este de negăsit autorul accidentului rutier mortal de aseară din Cartierul Nou din municipiul Tulcea! De mai bine de 12 ore este căutat de poliţiştii tulceni.

Poliţiştii desfăşoară activităţi de cercetare în dosarul penal întocmit pentru a stabili persoanele implicate şi împrejurările comiterii faptelor.

A transmis IPJ Tulcea în această dimineaţă pentru Radio Delta

Incidentul deosebit de violent a avut loc aseară în jurul orei 19.00, la trecerea de pietoni de pe strada Energiei din cartierul Lotizare.

Victima a fost găsită într-o baltă de sânge, cu o lovitură puternică la cap. O ambulanţă a fost chemată de urgenţă, dar cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul

Persoana decedată este un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani care locuieşte în zonă.

În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârţirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

a mai precizat IPJ Tulcea. Şoferul fugar a fost însă surprins de camerele de supraveghere din zonă, atât de cele din parc, cât şi de cele ale caselor şi magazinelor din apropiere.

Surse foto: Tulceanoastra.ro, focuspress.ro

Comunicat IPJ Tulcea: 

La data 02 noiembrie a.c., în jurul orei 18:45, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea au fost sesizați prin serviciul unic de urgență 112, cu privire la faptul că pe strada Energiei din municipiul Tulcea se află o persoană căzută pe partea carosabilă. La locul evenimentului polițiștii au identificat persoana ca fiind un bărbat în vârstă de 41 de ani din comuna Ciucurova, județul Tulcea. În urma intervenției echipajelor medicale și aplicării protocoalelor de resuscitare a fost declarat decesul bărbatului. În cauză polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, în vederea identificării conducătorului auto și lămuririi tuturor aspectelor.

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO