A VRUT SĂ-ȘI DEA FOC, ÎNSĂ A FOST OPRIT DE JANDARMI

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, aflat în stare de ebrietate, a fost oprit de jandarmii tulceni în momentul în care încerca să-și dea foc cu diluant pe o stradă din Mun. Tulcea

Autorul Articolului:
A VRUT SĂ-ȘI DEA FOC, ÎNSĂ A FOST OPRIT DE JANDARMI
FOTO IJJ Tulcea

O echipă de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, în timp ce executa în seara zilei de luni, 5 iulie, o misiune de patrulare a observat, pe strada Constructorilor din municipiul Tulcea, un bărbat agitat, care avea o sticlă de diluant în mână, o găleată și câteva cârpe.

„Jandarmii și-au dat seama că acesta este pe punctul de a face un gest extrem și l-au întrebat ce face la acea oră cu diluantul. Acesta le-a spus că a fost supărat de cineva și vrea să își dea foc. Și chiar a aprins o cârpă, moment în care jandarmii au intervenit, au stins cârpa și l-au deposedat de obiectele inflamabile”, au precizat reprezentanți ai IJJ Tulcea.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, aflat și într-o vădită stare de ebrietate, a fost preluat de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Tulcea, în vederea unei evaluări de către un medic specialist din cadrul secției de psihiatrie a Spitalului Județean Tulcea.

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO