23-24 Septembrie - Campanie de sterilizare gratuita a animalelor in Babadag!

Autorul Articolului:
23-24 Septembrie - Campanie de sterilizare gratuita a animalelor in Babadag!

In perioada 23-24 Septembrie, in orasul nostru dna Cornelia Constantin in parteneriat cu: Asociatia "DOGS DO MATTER"-OLANDA cu sprijinul As."CHANCE C.A.R.E.S"-Roxana Macoviciuc-CLINICA MOBILA si dl.primar al orasului Babadag Georgian Caraman, organizeaza o campanie de sterilizari gratis a cainilor si pisicilor cu si fara stapan.
Prioritate pe lista de programare au locuitorii or.Babadag si in special cei care vin cu animale comunitare cu mentiunea ca se vor steriliza in special femele.
In functie de locurile ramase libere (ptr.ca numarul sterilizarilor este limitat)vom incerca sa programam si animalute ale cetatenilor din localitati apropiate orasului Babadag.
 

"Asadar, veniti cu animalutele dvs.ptr.a le steriliza si in acest fel veti contribui cu succes la reducerea numarului celor abandonati in strada,veti avea animale sanatoase in curtile dvs.si mai presus de toate in acest fel aratati ca va pasa si ca intelegeti ca si aceste suflete merita sa fie tratate cu respect si compasiune...merita sa incercam sa le facem viata mai buna si sa nu-i mai vedem aruncati la gunoi...chinuiti de boli si foame...abandonati cu sutele si condamnati la moarte lenta si in chinuri peste tot...
Fiti alaturi de noi si mai ales de ei!
Ptr.programari sunati la tel.0745377617"-Cornelia Constantin.


Ce este sterilizarea/castrarea?
Sterilizarea / castrarea reprezintă actul chirurgical prin care sunt înlăturate organele sexuale feminine / masculine, respectiv ovarele (ovariectomia), uterul (ovariohisterectomia) sau testiculele (orhidectomia).

Benefic adus comunitatii:
Prevenirea repopulării urbei cu animale fără deținător;
 Reducerea costurilor autorității publice privind gestionarea populației canine;
Elimină în final riscul atacurilor asupra oamenilor și reacțiilor emoționale.

 

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO