Un om a murit la Mineri spulberat de maşina unui tânăr de 22 de ani

Autorul Articolului:
DISTRIBUIE PE:

Un om a murit la Mineri spulberat de maşina unui tânăr de 22 de ani

Un om a murit la Mineri spulberat de maşina unui tânăr de 22 de ani

Luni noapte, în jurul orei 22.30, un bătrân şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit în plin de o maşină, chiar în curbă la lebăda, pe raza localităţii mineri.
Bărbatul de 74 de ani locuia fără forme legale în Mineri, el fiind din judeţul Galaţi. La acea oră se deplasa către casă, când a fost surprins şi lovit de un autovehicul condus de un tânăr de 22 de ani, din Jijila. Martorii spun că omul se deplasa pe carosabil, iar şoferul nu a mai putut să îl evite, dar acest lucru va fi stabilit de către poliţiştii de la rutieră, care au deschis în acest sens un dosar penal penrtu ucidere din culpă.

Tot in aceeasi noapte în jurul orei 23.00, forţele de intervenţie au fost solicitate din nou, pentru a interveni la un accident grav petrecut pe raza localităţii Horia.
Din cauza vitezei cu care se deplasa la volanul maşinii, un tânăr de 27 de ani, din Galaţi, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă, după care s-a înfipt cu maşina într-un gard din beton.
Impactul a fost deosebit de puternic şi, atât pasagerul de 24 de ani, cât şi şoferul, au fost răniţi grav şi transportaţi la spital. Martorii spun că cei doi au avut noroc că mai sunt în viaţă, la cât de mare a fost viteza cu care maşina s-a izbit de gardul din beton.
Şoferul nu a putut fi testat pentru alcool, fiind imediat preluat de ambulanţă, dar, la spital i-au fost recoltate probe. Acesta s-a ales şi el cu dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă şi distrugere.