Tragedie. Un copac plin ochi cu prune, s-a prăbuşit peste un Oltcit şi a ucis 25 de găini!

Autorul Articolului:
Tragedie. Un copac plin ochi cu prune, s-a prăbuşit peste un Oltcit  şi a ucis 25 de găini!

Copacii încărcați cu prune au provocat pagube îngrozitoare în toată ţara. Într-o gospodărie din comuna Sarichioi , Tulcea, un copac încărcat plin ochi cu prune a căzut peste Oltcitul în care 25 de găini aveau cuibare. Maşina nu mai pornise din 1998 şi era folosită pe post de coteţ, o tradiţie la posesorii de Oltcit, singura maşină mai proastă decât Dacia.

“Găinile au simţit pericolul, dar proprietarul coteţului a ignorat semnalele, pentru că era beat”, spune o vecină. Din păcate a fost prea târziu pentru găini, dar şi pentru 15 ouă, ale căror gălbenuşuri zăceau întinse pe tapiţeria gri a Oltcitului, printre paie şi găinaţ. Pompierii au căutat în zadar printre prunele ucigaşe, paguba din coteţ fiind totală.

Deşi a depus cerere la primărie să fie despăgubit, i s-a spus că se dau bani doar pentru maşini avariate, nu pentru coteţe. Din fericire, proprietarul mai are un Oltcit, în care ţine puii de carne. Acesta e intact, deşi tabla e ruginită aproape total: „L-am făcut din piese câştigate la renţ de la alţi proprietari de Oltcit”, spune Marian Guguştiuc, proprietarul păgubit.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Toate materialele prezente în această categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Această categorie nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestei categorii este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO