Surpriză! S-a lansat berețuica de la câinoleu

Autorul Articolului:
Surpriză! S-a lansat berețuica de la câinoleu

Veşti incredibil de bune pentru românii cărora beresucul de la pisicâine nu le-a adus cine ştie ce satisfacţie! Un producător din Enisala s-a inspirat din reţeta celor de la Ursus, dar a îmbunătăţit-o considerabil.

Produsul, văzut drept revoluţionar de mulţi specialişti, a fost lansat chiar în această dimineaţă într-un birt din sat.

„Bereţuică de la câinoleu! E exact ca beresucul de la pisicâine, dar în loc de suc folosim ţuică de prunăcaisă, din aia tânărăbătrână, ţinută în damigeanăbutoi de dudstejar”, explică inventatorul licorii magice, Popescu Tic-Tac.

„Ca mascotă am ales câinoleul pentru ca aşa ajungi acasă după o porţie consistentă de bereţuică: în patru labe, ciufulit şi scoţând lătrături şi răgete fioroase.”
 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Toate materialele prezente în această categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Această categorie nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestei categorii este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO