Ştiință! Avantajul maxim al pepenilor modificaţi genetic! Ca să afli dacă sunt dulci, poţi să-i întrebi

Autorul Articolului:
Ştiință! Avantajul maxim al pepenilor modificaţi genetic! Ca să afli dacă sunt dulci, poţi să-i întrebi

Graţie tehnologiei moderne, nu mai trebuie să aşteptăm până acasă să aflăm dacă pepenele cumpărat din piaţă e dulce – şi putem renunţa şi la neigienicul dop! Tot mai mulţi ţărani cultivă pepenii modificaţi genetic de nea' Costică, care te anunţă singuri când au atins gradul de coacere necesar, şi pe care îi poţi întreba oricând dacă sunt dulci.
„Mângâi lubeniţa un pic pe cap şi o întrebi cât de dulce se simte azi. Nimic mai simplu!”, explică prof. Costel I., genetician agronom.
„E chiar distractiv să mergi prin piaţă şi să stai de vorbă cu pepenii de pe tarabe. Dar eu n-am dat încă de unul care să zică ‘da, sunt dulce, mănâncă-mă’. Toţi se dau loviţi, că sunt acri, că au putrezit de la ploaie, că i-a bătut grindina… Cred că mai e de lucru acolo la Dăbuleni, să le bage şi o genă de sinceritate, altfel tot la cuţit şi dop ajungem”, se plânge însă Cristian, consumator de pepeni.
 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

 

 

Toate materialele prezente în această categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Această categorie nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestei categorii este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

 

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO