Şocant! Un bărbat crede că are Covid, că n-a mai simțit miros de vinete coapte de o oră!

Autorul Articolului:
Şocant! Un bărbat crede că are Covid, că n-a mai simțit miros de vinete coapte de o oră!

Panică pentru un bărbat din Tulcea care locuiește la bloc după ce-a realizat că nu mai simte miros de vinete coapte de mai bine de o oră. Deși a deschis toate geamurile din casă, ba chiar și ușa de la intrare, nici de afară, nici de pe casa scăriii nu pare să vină miros de legume coapte, spre vădita disperare a omului.

”De vreo două săptămână se coc fără oprire vinete și ardei pentru zacuscă”, spune el. ”Chiar și noaptea dacă mă trezeam simțeam miros de vinete coapte, iar acum dintr-o dată nu mai simt nimic. Sunt un pic speriat, cred că am Covid și mi-am pierdut simțul mirosului. E mult mai probabil să am Covid decât să nu mai coacă nimeni vinete pentru zacuscă în zonă. Asta îmi pare imposibil.”

Un alt vecin, care e șomer și licențiat în Filosofie, spune că nici el nu mai simte mirosul de legume coapte pentru zacuscă, însă are o altă explicație. ”Mirosul de vinete coapte e pentru noi la fel ca muzica sferelor pentru vechii greci”, este convins acesta. ”La fel cum Pitagora vorbea de musica universalis, putem și noi vorbi acum de nidor universalis, de mirosul omniprezent al vinetelor coapte. Nici vorbă de Covid.”
 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Toate materialele prezente în această categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Această categorie nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestei categorii este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO