Şocant! Ambulanţa venită să ajute un om căzut pe trotuar a descoperit că era muncitor şi înlocuia borduri!

Autorul Articolului:
Şocant! Ambulanţa venită să ajute un om căzut pe trotuar a descoperit că era muncitor şi înlocuia borduri!

Eroare medicală în Babadag. Ambulanţa chemată să resusciteze un cetăţean aparent căzut în stradă a constatat că numitul Costel P. are o sănătate impecabilă, el fiind într-o “scurtă pauză” în timpul unor lucrări de schimbare de borduri.

Plasat discret la umbră, lângă un boschet, ca să nu deranjeze trecătorii, Costel acuză ambulanţierii că i-au administrat abuziv şocuri electrice şi spune că “e decât vina lor, a fost autoapărare că le-am spart parbrizul cu lopata”. Costel spune că medicii de pe ambulanţă au fost “nişte bulangii” şi că nu i-au lăsat măcar un pachet de ţigări şi 5 lei pentru un PET de bere, să-şi revină.

Personalul de pe Ambulanţă susţine că intervenţia a fost dificilă, pentru că muncitorului i s-a făcut respiraţie gură la gură şi au intrat în comă alcoolică doi brancardieri şi şoferul ambulanţei. Ca să nu se mai întâmple astfel de nenorociri, muncitorii vor purta un semn distinctiv, în formă de pet de bere, ca să nu mai fie confundaţi cu persoane decedate sau în comă alcoolică!

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

 

 

Toate materialele prezente în această categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Această categorie nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestei categorii este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

 

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO