Scandal provocat de un șofer care a aruncat un chiștoc pe geamul mașinii!

Autorul Articolului:
Scandal provocat de un șofer care a aruncat un chiștoc pe geamul mașinii!

Ghinionul a făcut ca gestul său să fie remarcat de cei doi polițiști care dirijau intersecția și până la scandal nu a mai fost decât un pas. Pentru că șoferul inconștient a aruncat o țigară doar pe jumătate fumată, cei doi polițiști efectiv au plonjat ca să recupereze chiștocul, lovindu-se cap în cap.

Dar faptul că s-au ales cu câte un cucui și le-a zburat chipiul la câțiva metri distanță nu i-a oprit. Câteva minute bune cei doi polițiști s-au lovit cu pumnii și picioarele, în încercarea de a pune mâna pe chiștoc. Într-un final, unul dintre polițiști a renunțat, însă nu pentru că cel mai inteligent cedează, ci pentru că și-a amintit că el s-a lăsat de fumat acum 7 ani.

Incidentul de azi nici nu se compară însă cu scandalul monstru de acum 4 ani, când un șofer glumeț a aruncat o bancnotă de 100 de euro în dreptul unei secții de poliție. Atunci, nu mai puțin de 174 de politiști s-au încăierat pe bancnotă, într-o bătaie generală care a durat aproape 2 ore. Iar la final a fost nevoie de nu mai puțin de 14 ambulanțe pentru a ridica polițiștii grav răniți în încăierare.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Toate materialele prezente în această categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Această categorie nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestei categorii este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO