Revoltă! Chioșcarii de pe lângă școli le dau elevilor măști în loc de rest la țigări

Autorul Articolului:
Revoltă! Chioșcarii de pe lângă școli le dau elevilor măști în loc de rest la țigări

Mii de elevi se declară complet nemulţumiţi de măştile anti-COVID, dar nu atât în incinta şcolii cât în jurul acesteia! Mai exact la chioşcuri şi buticuri, unde elevii îi acuză pe vânzători că au căpătat prostul obicei de a le da măşti în loc de rest.

„Nici măcar caramele, gumă sau ţigări la bucată – măşti! Ce să fac cu atâtea măşti, bro. Ai mei îmi dau măşti, bunicii îmi dau măşti, unchiu’ Nicu îmi trimite măşti, da’ ce, eu am patru nasuri şi cinci guri?”, se întreabă Vlăduţ, 17 de ani, elev în clasa a 2-a.

„Dacă pachetul de ţigări mă costă 18 lei jumate şi eu vin cu 20 de lei, ce-l face pe vânzător să creadă că eu îmi doresc o mască de un leu cincizeci, când eu am intrat în magazin cu masca mea adusă de acasă?”, oftează Valeria, 14 ani.

„Eu nu mă plâng. Am găurit mai multe măşti încercând să fumez pe sub ele în clasă fără să se prindă profa. Îţi trebuie multă îndemânare”, a comentat un puşti

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Toate materialele prezente în această categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Această categorie nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestei categorii este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO