Proiect nou! Se va construii un bloc social cu 16 apartamente!

Autorul Articolului:
Proiect nou! Se va construii un bloc social cu 16 apartamente!

Dragi prieteni, 

    Vin cu o altă veste bună! Deși am semnat contractul de finanțare al acestui proiect la începutul lunii, nu v-am adus la cunoștință până acum pentru că nu primisem încă avizul de demolare al vechii clădiri. 

    Azi, am trecut documentația prin comisia de avizare a Direcției Județene pentru Cultură Tulcea, iar săptămâna viitoare vom primi și ultimul aviz necesar începerii lucrărilor de demolare a imobilului de pe strada Heracleea, acolo unde se va construi un bloc social cu 16 apartamente de două camere. 

    De asemenea au fost făcute toate demersurile de scoaterea la licitație a lucrărilor de proiectare și execuție pentru blocul social. 

    Toate criteriile de atribuire ale acestor apartamente vor fi anunțate la momentul finalizării acestui bloc, dar principalele criterii vor fi :

 -  să nu ai sau să fi avut proprietate,
 -  domiciliu în Babadag,
 -  persoana solicitantă trebuie sa aibă un loc de muncă în Babadag. 

    Vă aduc la cunoștință că la blocurile sociale nu există limită de vârstă, toți cei care sunt interesați pot depune la sediul Primăriei cereri, iar ulterior după anunțarea criteriilor se vor depune dosarele de atribuire a unei locuințe sociale.

#ContinuămDezvoltareaOrașuluiBabadag 

Cu respect, 
GEORGIAN CARAMAN

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO