PROGNOZA METEO. Răcire considerabilă a vremii în următoarele zile. Temperaturile scad cu 10 grade şi vor fi ploi, vijelii şi grindină

PROGNOZA METEO. Vremea se strică în mare parte din ţară în următoarele zile. Temperaturile scad şi cu 10 grade faţă de cele înregistrate în ultimele zile, se vor înregistra ploi, vijelii şi căderi de grindină în mai multe zone.

Autorul Articolului:
PROGNOZA METEO. Răcire considerabilă a vremii în următoarele zile. Temperaturile scad cu 10 grade şi vor fi ploi, vijelii şi grindină
PROGNOZA METEO. Răcire considerabilă a vremii în următoarele zile. Temperaturile scad cu 10 grade şi vor fi ploi, vijelii şi grindină. Foto: RomaniaTV.Net, Sursa: ANM

PROGNOZA METEO LUNI

ÎN ȚARĂ
Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va fi variabil în nordul și nord-estul țării, iar în rest va prezenta înnorări. În regiunile sud-vestice și sudice, în cursul zilei pe arii restrânse se vor semnala ploi de scurtă durată, însă seara și noaptea, probabilitatea pentru manifestări asociate instabilității atmosferice, respectiv averse însoțite de descărcări electrice, grindină și vijelii, va fi în creștere. În restul teritoriului, doar cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 şi 26 de grade, iar cele minime, în general, între 5 și 15 grade. În primele ore ale intervalului, în centrul și nord-vestul țării, izolat se va semnala ceață.

BUCUREȘTI
Valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. Cerul va prezenta înnorări în cea mai mare parte a intervalului. În cursul zilei, trecător vor fi posibile ploi de scurtă durată, iar spre sfârșitul nopții, probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi în creștere. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23...25 de grade, iar cea minimă de 14...16 grade.

 

PROGNOZA METEO MARTI

ÎN ȚARĂ
Vremea va deveni în general instabilă, iar în cea mai mare parte a țării valorile termice se vor menține apropiate de mediile multianuale. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice în sud-vest și local în centru și sud. Trecător ploile vor avea caracter torențial și izolat vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros și numai izolat se vor semnala averse slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, în zona montană înaltă, temporar în est și sud-est, iar spre sfârșitul intervalului și în extremitatea de vest, dar și în timpul ploilor, când poate lua aspect de vijelie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 27 de grade, iar cele minime între 9 și 17 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI
Valorile de temperatură se vor menţine apropiate de cele specifice perioadei. Cerul va prezenta înnorări, temporar accentuate mai ales la începutul zilei și din nou în cursul nopții, când vor fi averse, însoțite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 15...16 grade.

 

PROGNOZA METEO MIERCURI

ÎN ȚARĂ
În jumătatea de sud a țării gradul de instabilitate atmosferică va fi ridicat. Vor fi înnorări temporar accentuate și va ploua mai ales sub formă de aversă, se vor semnala descărcări electrice, intensificări ale vântului și cu aspect de vijelie și vor fi condiții de grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi local însemnate. În restul teritoriului cerul va fi parțial noros, astfel de fenomene se vor semnala cu o probabilitate mai mare în zonele montane, iar vântul va sufla în general moderat. Valorile termice vor fi mai scăzute decât în intervalul anterior cu precădere în sud și est, astfel că maximele se vor situa între 17 și 25 de grade, iar minimele între 3 și 14 grade.

BUCUREȘTI
Vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea și caracter torențial, astfel în intervale scurte de timp sau prin acumulare se pot înregistra cantități însemnate de apă. Temperatura aerului va fi în scădere față de intervalul anterior, cu o maximă de 18...20 de grade și o minimă de 12...13 grade.

PROGNOZA METEO JOI

ÎN ȚARĂ
Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar va fi răcoroasă, chiar rece în nordul și centrul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi local în zonele montane și pe arii restrânse în rest, cu o probabilitate mai mare în regiunile sudice. Acestea vor avea și caracter de aversă și cu totul izolat se vor mai semnala descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 22 de grade, iar cele minime, în general, între 1 și 11 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI
Vremea va fi răcoroasă, dar se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, astfel încât probabilitatea apariției acestora va fi în scădere. Cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 20...21 de grade, iar cea minimă de 10...12 grade.

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO