Poluare alarmantă. 90% din ciorile din Babadag sunt de fapt porumbei albi

Autorul Articolului:
Poluare alarmantă. 90% din ciorile din Babadag sunt de fapt porumbei albi

Un studiu făcut de o echipă de ornitologi relevă ceea ce bănuiam cu toții: că poluarea din Babadag e mai gravă decât ne puteam închipui. Se pare că milioanele de ciori din oraș ar fi de fapt în mare parte porumbei albi, imaculați, care însă după 2-3 zile de zburat prin noxe devin niște păsări negre, furioase și urâte.

”Dintr-o pasăre gureșă și simpatică, cu un tril subtil și plăcut, porumbelul otrăvit devine o cioară agresivă și începe să scoată croncănitul acela specific plus că in semn de răzbunare, ne aruncă nucile în cap. Probabil gâtlejul lor, paralizat de atâtea emisii de la motoarele diesel se modifică genetic și apare acel craaaa craaaa atât de strident și de neplăcut al ciorilor”, spune ornitologul amator Cristian Cătălin

Nu doar porumbeii maidanezi se transformă în ciori. Un crescător de porumbei voiajori confirmă că a ținut o pereche într-o colivie pe balcon și după o săptămână erau ciori. Studiul explică și un alt mister al Babadagului: după o ploaie torențială din vară, pe deasupra orașului zboară porumbei albi, care erau de fapt ciori proaspăt spălați.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Toate materialele prezente în această categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Această categorie nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestei categorii este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO