Persoane necunoscute au uns cu untură o şcoală din Tulcea şi pompierii se luptă să îndepărteze câinii!

Autorul Articolului:
Persoane necunoscute au uns cu untură o şcoală din Tulcea şi pompierii se luptă să îndepărteze câinii!

Pompieri și ambulanțe de la ISU au intervenit în această dimineață la o școală din Tulcea unde persoane necunoscute au uns școala cu slănină. Temerarii se luptă de mai bine de 8 ore cu câinii care au început deja să ronțăie din zidurile clădirii.

„Am avut probleme că nu găseam un hidrant funcțional de care să atașăm tulumbele, dar nici oase, mingiuțe sau frisbee pe care să le aruncăm ca să îndepărtăm câinii de lângă școală. Suspectăm o mână criminală, poate chiar mai multe, că școala dată pe toate părțile, și pe la intrarea elevilor și pe la cea a profesorilor”, a declarat colonelul Frankfurt Șpăgăreanu, șeful ISU Tulcea.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla cine se face vinovat de această faptă abominabilă și, deocamdată, cercul suspecților s-a restrâns la doar câteva mii de oameni. „Vinovați nu sunt doar cei care au comis fapta ci și cei care, cel mai probabil persoane adulte, au instigat pe făptași să ungă școala cu slănină să o mănânce câinii”. Dacă vor fi prinși, vinovații nu vor putea fi pedepsiți pentru că nucile sunt încă vezi și au coaja moale, n-are niciun rost să-i pui în genunchi la colț pe asemenea material.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

 

 

Toate materialele prezente în această categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Această categorie nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestei categorii este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

 

 

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO