Noul model de Oltcit, lansat azi la Salonul Internaţional de Coteţe din Tulcea!

Autorul Articolului:
Noul model de Oltcit, lansat azi la Salonul Internaţional de Coteţe din Tulcea!

Maşina preferată a peste 0,2% dintre români se întoarce! Deşi a fost respins de la Geneva pentru că nu funcţiona, noul model de Oltcit îşi face astăzi debutul oficial la prestigiosul Salon Internaţional de Coteţe din Tulcea

“Fără falsă modestie, Oltcitul model 2020 este poiata viitorului. Cu o capacitate de până la 8 cloşti, vehiculul poate fi modificat uşor să găzduiască raţe, gâşte, chiar şi curci sau fazani. La anul intenţionăm să lansăm şi varianta Oltcit MCV, destinată creşterii în condiţii de maximă siguranţă a porcului, dar şi noul Lăstun, pentru pasionaţii de prepeliţe”, spune nea Costel, angajat al Institutului de Design "Găina Viitorului.

“Secretul? În interior are o tubulatură complexă care captează ouăle şi le scoate, complet nevătămate, prin ţeava de eşapament. N-aţi văzut aşa ceva nici în Star Trek”, a comentat un reprezentant Oltcit pentru Antena Satelor.

Printre dotările opţionale ale coteţului ultramodern se numără cocoşul cu sonorizare Harman Kardon, tapiţeria din paie 100% ecologice şi alarma anti-vulpe, accesorii.


"Recent, România a fost dată în judecată de către găini la CEDO pentru condițiile proaste în care găinile trebuiau să işi clocească ouăle, acestea au câştigat procesul, iar statul este obligat să ofere cele mai bune condiții de trai găinilor",ne-a spus Cloşca Irina, reprezentanta găinilor în Parlament.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

 

 

Toate materialele prezente în această categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Această categorie nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestei categorii este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

 

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO