NASA, uluită! Un cosmonaut de-al nostru a intrat într-o gaură neagră, dar a ieşit după ce n-a găsit băutură!

Autorul Articolului:
NASA, uluită! Un cosmonaut de-al nostru a intrat într-o gaură neagră, dar a ieşit după ce n-a găsit băutură!

Tulcenii sfidează încă o dată toate legile cunoscute ale fizicii! În această dimineaţă, câţiva angajaţi NASA au urmărit cu stupoare cum Costel Ţ., cosmonaut din comuna Mihai Bravu, dispare într-o gaură neagră doar ca să reapară, viu şi nevătămat, câteva minute mai târziu.

Potrivit colegilor, curajosul cosmonaut căuta nişte ţuică pe care nu mai ştia unde a ascuns-o. “Ştiut fiind că o gaură neagră atrage toate drăciile, Vasile a presupus că aceasta i-a înghiţit şi trăscăul. Noi i-am spus că-i nebun şi că mai bine bea vin cu noi, dar el a ţinut morţiş să intre în gaură după nenorocita aia de ţuică. Nu ştiu cum a reuşit să iasă. Acum îl cam doare capul, dar în rest n-are nimic”, a declarat un alt locatar al staţiei spaţiale.

“Vreme de decenii, am fost convinşi că niciun fel de materie nu poate ieşi din câmpul gravitaţional al unei găuri negre”, spune Jeremy Siffredi, fizician. “Când l-am văzut pe Vasile intrând vesel în gaură şi ieşind, dezamăgit, pe partea cealaltă, tot ce ştiam despre Univers s-a năruit.”

La scurt timp după dezvăluirile NASA, pe internet a început să circule o teorie a conspiraţiei conform căreia tulceanul ar fi găsit, de fapt, o grămadă de alcool în gaura neagră, dar l-ar fi băut singur, chiar acolo, ca să nu se prindă şi alţi drojdieri.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

 

 

Toate materialele prezente în această categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Această categorie nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestei categorii este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

 

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO