Miracol! Un localnic din Babadag și-a modificat genetic găinile, să facă prune în loc de ouă!

Autorul Articolului:
Miracol! Un localnic din Babadag și-a modificat genetic găinile, să facă prune în loc de ouă!

Pentru că anul acesta a avut mai mult timp liber la dispoziție, un localnic din Babadag a reușit să-și modifice genetic toate găinile din curte, iar acum acestea fac prune în loc de ouă. ”Am câteva sute de găini, dar n-am ce face cu câteva sute de ouă zilnic. Așa c-am lăsat vreo două găini să facă ouă în continuare, iar pe restul le-am trecut pe prune”, a povestit ingeniosul fermier.

Marele avantaj al prunelor făcute de găini este că nu au deloc sâmburi. ”Scot de aproape două ori mai multă pălincă din prunele de găină decât din alea din copac”, se laudă băbăianul. ”Ca să nu mai zic că prunele de găină le adun frumos din coteț, nu mă chinui să le adun de pe jos, din iarbă sau boscheți.”

Pentru la anul, el are planuri și mai mari. El vrea să-și modifice genetic și vacile, astfel încât acestea să treacă de la furaje la prune. ”Dacă reușesc să le adaptez stomacul ca să fermenteze prunele în el, iar apoi să mulg zilnic pălincă de la ele, mă voi putea considera un om împlinit”, a spus băbăianul.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Toate materialele prezente în această categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Această categorie nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestei categorii este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO