UPDATE! Minor împușcat accidental în cap în satul Satu Nou!

Un adolescent a fost transportat în stare gravă la spital după ce ce fost împușcat în cap. Incidentul a avut loc în satul, Satu Nou.

Autorul Articolului:
UPDATE! Minor împușcat accidental în cap în satul Satu Nou!
Imagine cu rol sugestiv!

Un adolescent și o fată în vârstă de 17 ani respectiv 18 ani au fost împușcați accidental în zona capului respectiv zona feței se pare, cu un pistol cu bile de cauciuc. Aceștia a fost preluați în stare gravă, dar stabilă, de către un echipaj medical și transportați la spital.

Incidentul este anchetat de către IPJ Tulcea

UPDATE 10:30

Duminică noaptea, în jurul orei 22,45, o femeie din Satu Nou anunţa la numărul de urgenţă 112 ca fiul ei în vârstă de 17 ani fusese împuşcat.
Poliţia şi ambulanţa au ajuns la faţa locului şi au găsit două persoane rănite. În urma investigaţiilor a rezultat faptul că un tânăr de 19 ani, în timp ce manevra o armă de tip airsoft, cu bile ceramice, a rănit două persoane, accidental potrivit site-ului Tulcea Noastră

El le-a spus anchetatorilor că a fost „o glumă“. 

Evenimentul de ieri s-a petrecut în staţia de autobuz din Satu Nou acolo unde tinerii satului se adună pentru a sfida pandemia la o sămânţă, ceva de băut şi nelipsita ţigară. După o ţigară a venit, destul de ameţit de la alcool şi tânărul posesor de pistol air soft. “Bă, daţi-mi o ţigară că dacă nu vă împuşc!”, a fost replica sa care la început a provocat hohote de râs iar la câteva secunde după ce bilele de ceramică şi-au atins ţinta respectiv capetele celor doi tineri, au urmat şi ţipetele de panică! relatează InfoTulcea.Ro


Ambulanţele au preluat cele două victime, un băiat de 17 ani, cu răni superficiale în zona capului şi o fată de 18 ani, cu o plagă superficială în zona feţei.
A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violente.

IPJ TULCEA

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO