La 18 ani a ajuns după gratii pentru cumul de infracţiuni la regimul rutier

Autorul Articolului:
La 18 ani a ajuns după gratii pentru cumul de infracţiuni la regimul rutier

La doar 18 ani un adolescent a ajuns după gratii pentru cumul de infracţiuni la regimul rutier

Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Tulcea a decis în această după-amiază măsura arestului preventiv pentru 30 de zile pe numele tânărului din Tulcea care, neavând permis de conducere, a fost implicat într-un accident rutier cu victimă in zona Agighiol şi a fugit.
Tânărul a intrat cu maşina într-un mal de pământ, iar pasagera de 15 ani a fost rănită. Aceasta a ajuns la scurt timp, alături de un părinte, la secţia de primiri urgenţe şi conform protocolului, au fost anunţaţi poliţiştii care au demarat cercetările în acest caz.

Tânărul, care se sustrăsese de la cercetare a fost prins ieri seară şi reţinut pentru 24 de ore în arestul IPJ. Acesta va rămâne în arest pentru următoarele 29 de zile, măsură reţinerii incluzându-se în perioada arestului preventiv. Pe numele sau a fost deschis un dosar penal pentru cumul de infracţiuni la regimul rutier: conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea autorităţilor, conform celor precizate de domnul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, Dan Stepanencu.

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO