În curând, PEPCO şi PROFI la Babadag!

Autorul Articolului:
În curând, PEPCO şi PROFI la Babadag!

"Dragi prieteni, 

    Am plăcerea să vă anunț în mod oficial că începând de azi vor demara lucrările de realizare a celor două magazine, PROFI și PEPCO. Sunt bucuros că am reușit acest lucru, mai ales pentru faptul că am avut foarte multe solicitări din partea dumneavoastră pentru a aduce astfel de investitori în orașul nostru.

Beneficiile atragerii unor astfel de investitori sunt multiple; începând cu crearea de noi locuri de muncă, oferta variată de produse, bani în plus la bugetul local și nu în ultimul rând, arhitectura deosebită a orașului. 

    Va fi o extindere a fostei clădiri Telekom, în aliniament cu blocurile din zonă, respectând solicitările noastre. După extindere, vor fi două spații comerciale ( parter + etaj ) de câte aproximativ 600 m² fiecare. La parter va fi magazinul PROFI, iar la etaj va fi magazinul PEPCO.

De asemenea,  vor mai fi încă două spații comerciale sau birouri de închiriat, de câte 100 m² fiecare. Termenul de execuție este de 6 luni. 

    Țin să vă anunț că în ultima vreme și-au mai exprimat interesul de a investi în orașul nostru și alți investitori din diverse domenii de activitate care apreciază faptul că administrația locală (primăria) a demonstrat că este un partener corect și deschis colaborărilor realizate în interesul cetățeanului. Dar despre toate acestea, într-o postare viitoare. 

#FapteNuVorbe 
#ContinuămDezvoltareaOrașuluiBabadag 

Cu respect, 
GEORGIAN CARAMAN"

Sursa: Facebook (link către postarea oficială a PNL Babadag)

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO