GENIU! Un bărbat din Babadag şi-a dresat găina să nu cotcodăcească după ce face ou, că i-l fură vecinii!

Autorul Articolului:
GENIU! Un bărbat din Babadag şi-a dresat găina să nu cotcodăcească după ce face ou, că i-l fură vecinii!

Sătul să i se tot fure ouăle, băbăianul care şi-a modificat genetic găinile să facă prune, și-a dresat singura găină normală să şi tacă din plisc după ce se ouă și să nu mai cotcodăcească, pentru că așa aflau vecinii că oul e gata de furat. Omul spune că dresajul nu e deloc dificil și că cel mai important e să stai cu găina fix când face oul. ”Atunci te uiți în ochii ei foarte serios și-i șoptești: Dacă cotcodăcești, te fac ciorbă. E clar?”, spune bărbatul ingenios.

Omul s-a gândit chiar să creeze o nouă rasă de găini mute, destinate băbăienilor care au probleme cu vecinii hoți: ”Sunt sute de oameni care pățesc ce am pățit și eu. De aceea există și o rasă de rațe mute, tot pentru că manțogarii veneau să le fure oul și uneori luau rața cu totul”, spune bărbatul inventiv.

De câteva săptămâni, în cotețul omului este liniște absolută. Ca să știe totuși când face ou, omul a dresat găina să vină să bată cu ciocul în ușă. Următorul pas este să dreseze găina să-i aducă singură oul. Vecinii sunt indignați: ”Păi ce socialism mai e și ăsta, domne?”, se plânge Gigi, un vecin obișnuit să fure ouăle omului.
 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

 

 

Toate materialele prezente în această categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Această categorie nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestei categorii este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

 

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO