Cruzime fără margini! De Moş Nicolae, copiii care n-au fost cuminţi primesc dulciuri bio!

Autorul Articolului:
Cruzime fără margini! De Moş Nicolae, copiii care n-au fost cuminţi primesc dulciuri bio!

Avem nişte veşti proaste pentru copiii care n-au ascultat de părinţi şi nu şi-au făcut temele! Potrivit tradiţiei, aceştia vor primi în ghetuţe, de la Moş Nicolae, numai dulciuri sănătoase, multe dintre ele bio, organice, vegane şi nemodificate genetic.
„Ţin minte că, într-o iarnă, când eram mic, am chiulit de la mate şi am scris cuvântul cu "P" pe nişte garduri”, spune Norocel, 19 ani, elev în clasa a 2-a. „Ei bine, ştiţi ce mi-a adus Moşu’ în anul trecut? Batoane cu vitamine din banană deshidratată, chipsuri de măr raw-vegane, un borcan întreg de smoothie de roşcove îndulcit cu stevia… Am plâns eu ce am plâns, dar de atunci n-am mai făcut nicio boacănă.”
Alţi părinți sunt însă de părere că metodele noi de parenting nu sunt compatibile cu asemenea acte de cruzime. „Mi se pare inuman. Copiii sunt copii, n-au cum să stea smirnă toată ziua, asta nu înseamnă că trebuie să le spulberăm visele în halul ăsta”, declară Bancomica, 31 de ani, mămică.

„Câh!”, plânge Victoraş, 6 ani, gustând pentru prima oară dintr-o pungă dolofană de jeleuri cu aloe şi spirulină.
Anul acesta, moşu' speră ca poliția să nu-i dea amendă din lipsa declarației ca astfel îşi bagă picioarele şi nu mai aduce nimic copiiilor! 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

 

 

Toate materialele prezente în această categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Această categorie nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestei categorii este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

 

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO