Celebrul Charlie Ottley realizează documentarul “Wild Danube” - Povestea Deltei Dunării în cele 4 anotimpuri!

Charlie Ottley, celebrul producător de televiziune, va realiza un documentar despre Delta Dunării în cele patru anotimpuri. “Wild Danube” va fi lansat pe 1 Decembrie 2021.

Autorul Articolului:
Celebrul Charlie Ottley realizează documentarul “Wild Danube” - Povestea Deltei Dunării în cele 4 anotimpuri!

”Mă simt foarte norocos că sunt astăzi aici și că putem să anunțăm proiectul nostru, ”Wild Danube”. Am început filmările și vom surprinde Delta în toate anotimpurile. Vom încerca să redăm toate locurile ascunse, toate bucuriile, toate frumusețile acestui loc.

Vom oferi o priveliște a Deltei care nu a fost văzută până acum. Dorim să prezentăm lumii acest ținut feeric, aceste întinderi spectaculoase de apă, să rebrand-uim acest loc, ca fiind “Amazonul Europei”, să atragem cât mai mulți  turiști în această zonă minunată”, a spus Charlie Ottley.Pe 1 februarie, când codul portocaliu de ninsoare a închis drumurile și a format noiane de zăpadă, realizatorul de televiziune Charlie Ottley a început filmările pentru cel mai nou documentar al său, ”Wild Danube”, în județul Tulcea. El nu s-a speriat de vântul puternic și de nămeți, ba chiar a ieșit din mașină să curețe omătul de pe șosea, în timp ce mergea spre Jurilovca și la Cetatea Enisala.

Viața grea a pescarilor din Delta Dunării va fi prezentată în documentarul ”Wild Danube”, cu atât mai mult, cu cât filmările au început iarna, când pescuitul se practică extrem de dificil, de multe ori la copcă, dacă apa îngheață.
Tradițiile și obiceiurile comunităților și etniilor din Delta Dunării vor fi și ele abordate în documentarul lui Charile Ottley. Într-una dintre fotografiile realizate la Jurilovca, îl vedem, stând pe o lejankă, soba pe care rușii lipoveni se odihnesc și se încălzesc în zilele geroase de iarnă, după ritualul îmbăierii în bania, baia negră, tradițională a lipovenilor.“Proiectul jurnalistului Charlie Ottley, „Wild Danube”, reprezintă o oportunitate pentru noi de a face cunoscută Delta Dunării în spațiul European. Delta Dunării a fost mult prea puțin promovată în vestul Europei, iar proiectul realizat de Charlie Ottley vine și completează acestă necesitate a destinației turistice de a fi promovată în Europa.

Charlie Ottley este îndrăgostit iremediabil de România, fiind unul dintre cei mai buni promotori ai țării noastre în plan internațional, iar noi suntem extrem de onorați să-l sprijinim în proiectul “Wild Danube”.

Documentarul va arata lumii întregi delta, necosmetizată, cu bune și cu rele, exact așa cum este ea, iar filmările au început deja la Jurilovca, Enisala, Lacul Razim, Crișan, Mila 23 și vor continua în toate colțurile deltei, în toate cele patru anotimpuri.

Sperăm ca prestigiosul producător de televiziune, să fie încântat de ceea ce îi arătăm noi și suntem absolut convinși că Delta Dunării a câștigat deja un prieten: Charlie Ottley!” a spus Cătălin Țibuleac, președintele Asociației Delta Dunării.

Fotografiile au fost realizate de reprezentanții Asociației Delta Dunării.


 

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO